2013-06-29 09:33:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Rengeteg váratlan lehetősége adódhat

Napi horoszkóp június 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Rengeteg váratlan lehetősége adódhat, akár munkája, akár a szabadidős hobbija használatára, megélésére. Ráadásul előbbi olyan formában, ami otthon is elvégezhető. Szüksége van a pénzre, vállalja el, ne tétovázzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ügyeljen arra, hogy lehetőleg ne terhelje már magát tovább. Az utóbbi időben jócskán sikerült túlvállalnia magát, pedig az élet nem csak a teendőkből állna. A szép énjét nem hanyagolhatja el, főleg, ha ön nőből van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A lazításra most leginkább a távoli helyek lehetnek alkalmasak. Mi sem lehet ennél természetesebb egy Ikrek jegyűnek. Az utazás a mindennapjai része, de az ünnepnapok a kalandoké. Menjen oda, ahol még sosem volt!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Lassan csitulni kezd önben a harci kedv: a Jupiter is az ön jegyébe lépett, és ez a nagy jótevő bolygó valahogy más megvilágításba helyez mindent. A múlt hibái is értelmet nyerhetnek áldó hatásai következtében. Ma minden rózsaszínűbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Habár az optimizmusa még valóban nem teljesen indokolt, azért az ön előrelátásának is köszönhető, hogy igaza van, ha a pozitív fordulatról beszél. Igaz, a gödör mélyén ez még viccesen hangzik, de biztos, hogy lefelé nincs tovább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma, bárhogy rohan is, ne feledkezzen meg a szeretteiről. Van valaki a környezetében, akit különösen el kellene halmoznia. A mai nap kitüntetett lehet az illető számára: talán valami évforduló, vagy névnap miatt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sok beszédnek sok az alja: ezt ön nagyon is jól tudja. Nem véletlen, hogy ön azon emberek közé tartozik, akik nem szavakban, hanem tettekben fejezik ki a szeretetüket. A szeretet nem szóvirág, hanem izom kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma előfordulhat, hogy sokat kell beszélnie, és akár még nagyközönség előtt is. Ha nagyon ismert ember, akár még a médiában is szerepelhet. Ne tévessze meg: ez nem ön, ez csak az ön képe. De nem mindegy, hogy mit mutat!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma előfordulhat, hogy sokat kell beszélnie, és akár még nagyközönség előtt is. Ha nagyon ismert ember, akár még a médiában is szerepelhet. Ne tévessze meg: ez nem ön, ez csak az ön képe. De nem mindegy, hogy mit mutat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha eddigi rózsaszín álmait konkretizálni akarja, akkor nem várhat többé ködös ígéretekre, és ön sem ígérgethet így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A kompromisszumkészsége a mai napon nemcsak a társával, de esetleg az üzleti partnereivel szemben is érvényesülhet. A javára szolgál, ha lemond valamiről, ami önnek nem igazán fontos. Sokkal többet nyerhet vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon tanúbizonyságát adhatja jó politikai képességeinek. Minél tapintatosabban bánik az emberekkel, annál többüket állíthatja maga mellé. Akár olyanokat is, akik egymást amúgy ki nem állják. Önért még ezt is megteszik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: